"Het gevecht van Joep en vele andere kindjes mag niet voor niets zijn geweest!"

"Tien jaar geleden beloofden we onze zoon Joep zijn strijd tegen neuroblastoom voort te zetten. Tegen de ziekte die hem van ons afnam en ook veel andere zonen en dochters wegnam. We hebben de stichting Villa Joep opgericht om te zorgen dat er onderzoek zou worden gedaan naar neuroblastoom. Samen kunnen we deze ziekte verslaan. Help je ook mee?"

Rowald en Leontine Steijn, ouders van Joep


Villa Joep stimuleert en financiert onderzoek

Neuroblastoom kinderkanker komt vrijwel alleen voor bij kinderen tussen de 0 en 5 jaar. Het is na leukemie een van de belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen met kanker. Toch werd er tot 2003 nauwelijks onderzoek naar gedaan. Villa Joep brengt daar verandering in.


Onderzoekers boeken succes!

Inmiddels zijn door onderzoeken gefinancierd door Villa Joep resultaten geboekt om trots op te zijn. Er zijn baanbrekende ontdekkingen gedaan die niet gerealiseerd hadden kunnen worden zonder de hulp van de vele mensen die zich belangeloos inzetten voor Villa Joep.

Samen met de onderzoekers hebben zij ervoor gezorgd dat er nu gericht naar nieuwe medicijnen kan worden gezocht. Een grote stap voorwaarts, maar ook voor dit onderzoek is veel geld nodig. Kom in actie en help ons dat geld bij elkaar te brengen!


100% naar onderzoek

Belangrijk om te weten voor iedereen die zich inzet: de stichting draait volledig op vrijwilligers en sponsors. Al het geld dat binnenkomt, gaat voor 100% naar onderzoek.

Iedereen bij voorbaat hartelijk dank voor de inzet. Je draagt bij aan de genezing van neuroblastoom kinderkanker! Kijk voor meer informatie op www.villajoep.nl.