Gezocht: mediaruimte voor de #GEEFLEVEN-campagne

Op 29 september, heeft Villa Joep de prachtige campagne #GEEFLEVEN gelanceerd. Wat we nu nodig hebben om de campagne landelijk sterk te lanceren is zoveel mogelijk ruimte in de media.

Helpt u mee om de campagne landelijk in de media te krijgen?
Aan iedereen daarom de oproep om je netwerk aan te spreken, om voor Villa Joep zoveel mogelijk ruimte kosteloos te verkrijgen.

Dit kan zijn: Tijd om de commercial op tv uit te zenden, ruimte om een advertentie te plaatsen (van landelijke krant tot plaatselijk (club)blad), ruimte voor de beschikbare (abri)posters, online ruimte voor banners. We willen alle mogelijke middelen inzetten. Bekijk hier alle beschikbare campagne materialen.

Verder kunnen we natuurlijk ook aandacht in een radio- of tv-programma, dagblad of tijdschrift goed gebruiken. Spreek je contacten aan!

Hieronder een voorbeeldmail tekst die u naar uw persoonlijk netwerk kunt sturen.
Voorbeeldmail_benaderen_persoonlijk_netwerk.docx

Contact
Alle 'aanbiedingen' van media-ruimte kunnen worden verzonden naar media@villajoep.nl ter attentie van Tanja Roeleveld. Zij zal zorgen voor het leggen van de contacten en voor de aanlevering van de materialen.
Mocht je een mogelijkheid krijgen voor een media-uiting die hierboven niet is genoemd, houd ‘m vast en overleg met media@villajoep.nl voor de mogelijkheden.

Bij voorbaat dank voor jullie inzet!